Horoskop – Vecka 4

 

Avser tiden mellan den 22 – 28 januari 2018

VÄDUREN

Det är måndag morgon och månen befinner sig i Väduren. Härligt! Det är precis rätt energi för att komma i gång och få massor gjort. Oh, det är en fartig och kul vecka du har vecka framför dig. Merkurius är under hela veckan antingen i kontakt med dramatiska Pluto eller knepiga Uranus så rent intellektuellt kan det vara utmanande. En annan viktig sak som händer är att din styrande planet skiftar över till Skyttens tecken den 26/1. Bang! Man skulle kunna tro att det här innebär en lättnad för dig – men det är inte så säkert att det är det dessvärre pga ett astrologiskt fenomen ”ömsesidigt mottagande” som gör att Mars och Jupiter kommer att springa varandras ärenden ända fram till 17/3. Var smidig Väduren! Det finns dock en varning här för intriger och osämja så iaktta försiktighet! Mars hjälper dig dock att komma igång med såväl träning som kärleksliv.

Vädurens Årshoroskop 

OXEN

Den här veckan bildar den tilltagande månen sitt första kvarter i Oxen, vilket bådar gott för dig och din utveckling. Din styrare Venus befinner sig i svala Vattumannen vilket kan vara skönt eftersom hon ger dig fin support i synnerhet i yrkeslivet för det är tydligt att det är där din stjärna är uppåtgående. Mars skiftar nu den 26/1 över till Skytten och ditt åttonde hus. Ni som är födda i slutet av tecknet känna av hettan och skiftet starkt. Jupiter och Mars befinner sig nu i varandras tecken vilket förstås är ovanligt men ger dig superkrafter som ser till att hålla dig igång ända fram till 17/3. Det är en utmärkt period för dig på alla sätt när du kan komma långt med vad du än företar dig. Universum ger dig en massa inspiration, lust och vilja. Nu vill du verkligen komma igång och bygga en framtid utav stål.

Oxens Årshoroskop

TVILLINGARNA

Den nya, fräscha luftiga energin som Solen och Venus nu intar i Vattumannens tecken passar dig verkligen och mången Tvilling kan känna att det äntligen börjar lossna och rullar på rätt fint.  Det är en juste arbetsvecka du har framför dig. Merkurius kommer dock att möta upp med Pluto 23:e – 25:e kan vara lite kritiskt med kommunikationen. Varning för dramatik och projiceringar! Framemot helgen kommer Merkurius istället att bilda kvadratur till Uranus vilket väcker det vilda i dig och du vill vara fri och obunden. Det där vilda och äventyrliga kommer till dig från flera håll. Mars träder in i Skytten den 26:e (mitt emot dig alltså) och där blir han kvar till den 17/3. Åh vad kul! Det här genererar action, livslust och händelser och ibland även män.

Tvillingarnas Årshoroskop

KRÄFTAN

Den rätt massiva påverkan som man anar att planeterna gett dig under förra bör ha lättat nu i och med den gånga helgens enerigskifte. Det bli förstås ännu lättare att andas när Merkurius som är den sista i raden av planeter som ska passera förbi Pluto vilket sker nu i veckan. Det kan vara några känsliga dagar där eftersom kommunikatören ska ner i underjorden och möta bossen därnere. Mars skiftar tecken nu den 26/1 och dundrar in i ditt hälsosamma 6:e hus och vilket revitaliserar och ger dig motivationen att bry dig om din hälsa, välmående, träning och kost. Beach 2018 är bara några månader bort! 6:e huset handlar också arbete vilket innebär att saker och ting kan hettas upp även på jobbfronten. Organisation och planering är A-O för att spara energi och vara så effektiv som möjligt.

Kräftans Årshoroskop

LEJONET

Det är dags för dig att komma ut och mingla och ta del av det sociala livet! Venus och Solen besöker nu ditt 7:e relationshus vilket såklart höjer stämningen och gör ditt liv lättare att leva. Det är en så härlig planetkombination och nu drar du till dig positiva människor, situationer och händelser så njut, lev och lek! Om det är så att du har ögonen på någon speciell person som de så kan det här kan vara tiden när det händer intressanta saker mellan er. Att Mars byter tecken och tar klivet in i ditt passionerade, kreativa 5:e hus är jätteintressant för dig. Själva övergången sker den 26/1 och det lär förändra saker. Det här innebär dessvärre inte att du går in i en period som är helt lugn – men förhoppningsvis blir det inte lika stressigt utan lite jämnare fördelat.

Lejonets Årshoroskop 

JUNGFRUN

För dig, Merkuriusstyrda, snabbtänkta varelse, händer det grejer nu när Merkurius möter upp med dramatiska heta Pluto 23:e – 25:e och strax därpå bildas det också en kvadratur mellan Merkurius och Uranus. Hoppla – det här kan vara dagar när du gör klokt i att hålla tand för tunga och inte kanske vara för öppenhjärtig med dina tankar och känslor. Mars kommer att gå in i ditt 4:e hus (hemmet & basen) där den kommer att bli kvar under de kommande sju veckorna. Detta för förstås tankarna till hemmafixande och familj. Kanske det är så att du kommer att behövas lite extra mycket hemmavid nu? Positivt med den här Marstransiten är att här finns motivation och kraft och du får saker att hända. Solen och Venus befinner sig i ditt arbetsamma 6:e hus så rent yrkesmässigt har du grönt ljus för allt.

Jungfruns Årshoroskop

VÅGEN

När veckan startar mår du nog ganska bra och känner att helgens enerigskifte passar dig perfekt. Med både Venus och Solen i fin, fin trigon till allt som är du blir du karismatisk och verbal och den berömda vågcharmen kommer till sin rätt nu. Merkurius är i Stenbocken och kravlar över Pluto i ditt hemkära 4:e hus mitt i veckan. Hm.. om du har släktingar som har tendens att säga fel saker, kanske gå över dina gränser och dra upp känslor skulle jag rekommendera att du faktiskt har kontakt den 23 – 25:e. Det kan också vara så att även kärleksrelationer prövas nu och i det fallet skulle jag vilja råda dig att ta bladet från munnen och säga vad du känner och tänker. Du vill ha klara besked och tydlighet från din partner. När heta Mars träder in i ditt kommunikativa tredje hus på fredagen finner du de rätta orden.

Vågens Årshoroskop 

SKORPIONEN

Det är en rätt skön vecka du har framför dig och de förändringar som skett på himlavalvet de senaste dagarna kan kännas rätt sköna och relaxade. Det blir lite mindre känslor och mera analys, verklighet och business i en månad framöver när vi skiftat över till Vattumannens coola atmosfär. Att kaxiga Mars flyttar ut ur ditt första hus och in i Skytten är en lättnad det med eftersom det minskar stressen och hetsen. Mys Skorpionen, luta dig tillbaka och njut av känslan att vara chill. Du behöver inte vara involverad – bara det är en härlig insikt! Merkurius kommer att möta upp med Pluto och mot veckoslutet även Uranus – ja, det kunde man kanske ana ditt liv inte blir helt utan dramatik. Men den här gången kan du agera annorlunda. Du behöver inte svara i telefon/sociala media. Håll dig utanför och låt dina vänner sköta sina egna relationer.

Skorpionens Årshoroskop 

SKYTTEN

Merkurius är zodiakens språkrör kommer att möta upp med både Pluto på onsdag vilket kan vara en knepig passage som kan innehålla lite djuplodat psyksnack eller tankar och känslor som rör djupet av din själ. Det är förändringar på gång och på fredag kommer hetsiga, igångsättande Mars in i Skytten och sätter fart på skeendena. Tack och lov tror jag att du tänker för nu kommer saker som du har väntat på och längtat efter äntligen igång. Väldigt intressant nu är att vi har ett rätt sällsynt astrologiskt tillfälle här; det kallas ”ömsesidigt mottagande” när din styrare Jupiter befinner sig i Skorpionen – samtidigt som Skorpionens styrare Mars är hemma hos dig. Ni passar alltså varandras planeter och båda tecken kan på så sätt tillgodogöra sig den andras krafter och gå varandras ärenden i sju veckor. Coolt att kunna anknyta till Jupiter såhär va?

Skyttens Årshoroskop 

STENBOCKEN

Venus och Solens månad i ditt ekonomiska 2:a hus utlovar en stabil och trygg period. Ja, efter massiva planetpådrag som pågått sedan jul kanske det känns skönt att Solen lämnade ditt tecken i lördags och att du snart, snart kommer ditt tecken att kunna återgå till sin vanliga lunk, återta rutiner och känna att livet är harmoniskt. Men innan det händer möter Merkurius upp med Pluto på onsdag och till helgen är det dags för en kvadratur med Uranus och innebörden av dessa transiter kan man inte riktigt förutspå eftersom Pluto står för det fördolda och Uranus för det oväntade. Det kan hända att du drabbas av svartsjuka eller  negativa tankar. Kanske kommer Pluto att avslöja sanningar du inte hade en aning om? Eller så kanske Uranus ser till att nya vägar i livet öppnas för dig?

Stenbockens Årshoroskop 

VATTUMANNEN

Det är bara goda krafter runt dig nu så tveka inte. Äntligen är din tid på året inne och jag ser idel möjligheter som ligger framför dig nu. Under de senaste dagarna kom först vackra Venus in i tecknet – tätt följd av Solen och tillsammans utgör de superhärlig kraft som kommer fylla dig med glädje och livslust!  Gå ut och mingla och träffa folk kära Vattumannen!  Inget dåligt allt som väntar? Nja, Merkurius och Pluto spökar lite i ditt 12:e hus nu.  Det han handla känslor som bearbetas och kanske går du och funderar över en relation som du inte riktigt blir klok på. Kaxiga Mars kliver in i ditt 11:e hus som har med kommunikation i grupper och möten med många människor att göra vilket gör detta till en superbra tid att bygga sitt nätverk och nå ut till andra. Ja, detta kan förstås röra sig om allt från nära möten till marknadsföring online eller till och med att skriva ett så glödande blogginlägg att du når framgång.

Vattumannens Årshoroskop

FISKARNA

Helgen medförde ett enerigskifte och vi har lämnat den jordbundna Stenbocken till förmån för luftens element och Vattumannen vilket ger en helt annan känsla eftersom det är ditt andliga 12:e hus som lyses upp och dina känsliga tentakler är superaktiva och din intuition förstärkt. Du har lätt att plocka upp andras känslor och tankar och läser av energier. Merkurius är farligt nära Pluto tisdag – torsdag och du bör ta dig i akt och sätta gränser emot energitjuvar och folk försöker få in en fot och som kommer objudna kommer dig för nära. Till helgen skapas en kvadratur mellan Merkurius och Uranus som du kan använda dig av för att freda dig. Under fredagen flyttar Mars in i Skytten vilket faktiskt pumpar in positiv energi så att det händer saker i yrkeslivet + att du kan förvänta dig påfyllning av hopp och glädje.

Fiskarnas Årshoroskop