Horoskop – Vecka 52

reyes-n

🎅 Väduren

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:05 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt! Men detta är inte allt. Det är verkligen en superspännande vecka vi har framför oss, med massor av dynamik. Din styrande planet kommer under självaste julafton att leva rövare, dvs ställa sig i kvadratur till Pluto så det gäller att vara försiktig på alla sätt och vis. I trafiken och i relationer – för det finns väldig starka krafter i rörelse som kan vara explosiva.

Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling.

Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa solteckenförklaringen som säger att din Jupiter/Saturnus konjunktion infaller i det världsliga 11:e huset, där du kan förvänta dig en stor expansion kanske inom media, publikation och via grupper. Du attrahera till dig nya intressanta personer, får nya vänner och ditt sociala liv blir flödande. Det kan också vara så att du går med i en grupp och börjar jobba för något som ligger dig varmt om hjärtat. 🎄God Jul, kära Väduren!

🎅 Oxen

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:05 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt! Men detta är inte allt. Det är en toppenvecka som väntar dig nu som innehåller allt från delat glädje, tindrande ögon till julens egen magi. Venus har en fin placering i ditt 8:e hus nu. Allt är jordnära, sensuellt och vackert runt dig.

Kärlek, passion och rekreation är vad veckan bör handla om för dig. När vi närmar oss julafton inleder Mars en lite hetare dialog med Pluto vilket i värsta fall innebär att en kraftansträngning för att den familjära känslan ska bytas ut.

Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa solteckenförklaringen som säger att din Jupiter/Saturnus konjunktion infaller i ditt 10:e hus och kommer under året att vara till en oerhörd hjälp med att göra dig ett namn, att bli sedd hörd och få en karriär som blomstrar. 🎄God Jul, kära Oxen!

🎅 Tvillingarna

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:05 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt! Att Merkurius färdas så nära Solen ger en pigg och glad känsla som smittar. Det är en medryckande, rolig och inspirerande tid och här finns sprittande, sällskaplig och underhållande känsla som gör din julhelg lättsam och kul. Men jag hoppas att du inte tar på dig för mycket här Mars och Pluto kommer att vara i kvadratur under julhelgen. Oj, det här är lite knepigt så backa hellre än att låta andras spända energier drabba digl  Du är i stort behov av att pusta ut och få lite välförtjänt vila efter hösten.

Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. Här kan du förvänta dig en stor utveckling under det kommande året. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att Jupiter/Saturnuskonjunktionen infaller i ditt 9:e hus, där självaste Jupiter är styrare ger ett fantastiskt år för utveckling, studier, medvetandehöjning, resor. Du vill helt enkelt mer nu och har alla förutsättningar att lyckas. 🎄God Jul, kära Tvillingarna!

🎅 Kräftan

Det är en så härlig tid du går in i nu Kräftan, så det är bara att säga grattis! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt! Allt detta inföll i ditt 7:e hus som står för relationer och samvaro med andra känns som en garanti för att du ska få en fröjdefull jul. Stjärnorna utlovar en mysig, känslosam och kärleksfull tid. Det gäller att du inte tar på dig för mycket och stressar upp dig för under självaste julaftonen kommer Mars att bilda en jobbig kvadratur med Pluto. Varning! Den där energin kan omvandlas och komma väl till pass i den intima relationen för i det sammangånget kan Mars/Pluto bidra med något som de båda omvandlar till het passion.

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller där du kan förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som säger att din Jupiter/Saturnus konjunktion infaller i ditt 8:e hus. Frågor runt ekonomi kan utvecklas på ett gynnsamt sätt – kanske är det skatter, lån, arv eller delade resurser du har att hantera. Nu står upp för dig själv, ärligt, rakt och hittar sättet att säga ifrån utan att det ska behöva uppstå konflikter. Psykologi, sexualitet och andlighet andra områden som du utvecklas inom. 🎄God Jul, kära Kräftan!

🎅 Lejonet 

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt!

Om det alltid vore jul så skulle du vara i himmelriket! Ingen är så underbar att ha att göra med som du när du är på gott humör om man får stryka dig medhårs. Du har världens största hjärta och tycker på fullt allvar lika mycket om att ge som att få.. Du älskar att samla släkt och vänner omkring dig och mysa och är också zodiakens bästa sällskap. Härliga Venus befinner sig i ditt kärleksfulla 5:e hus nu. Det här skapar de allra bästa förutsättningar för en härlig högtid.  Framemot julafton blir det lite hetare (vuxnare) stämning när Mars bildar en het aspekt till Pluto.

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla i vilket hus konjunktionen infaller, och på detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ställt ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att Jupiter/Saturnus kommer att infalla i ditt relationsinriktade 7:e hus. Massor med underbar utveckling på kärleks och relationsfronten. Du får som du vill i år. Härligt! 🎄God Jul, kära Lejonet!

🎅 Jungfrun

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt! Merkurius är på topp nu när han nyss mötte upp med Solen och är fylld med positivitet och de färdas nu igenom ditt kärleksfulla 5:e hus! Underbart! Månen befinner sig denna måndag i Fiskarnas tecken, nära Neptunus vilket ger en härlig helande känsla till horoskopet. Försök att bära den med dig hela veckan. Se fram emot rolig, sällskaplig och underhållande julhelg. På självaste julafton kommer Mars att bilda kvadratur Pluto. Oh! Det kan bli lite tufft, men kan vi inte bestämma oss för att du ägnar dig åt ”mindfullness” och tänker att kärleken och glädjen och lugnet finns hos dig? Det är en mjuk, omhändertagande energi som får oss alla att må bra.

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att din Jupiter/Saturnus konjunktion infaller i ditt hårt arbetande, flitiga 6:e hus. Du kan förvänta dig jättebra utveckling på allt som har med arbete, hälsa och dagliga vanor att göra. Det här är ett jättebra år att starta eget exempelvis.  🎄God Jul, kära Jungfrun!

🎅 Vågen

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet och de befinner sig alla i ditt hemkära 4:e hus vilket bara det skapar en härlig julkänsla. Åh vad mysigt Vågen. Här finns välmående lyx, stil och tradition med i bilden och det gillar du också. Att Mars bildar kvadratur till Pluto på självaste julaftonen är kanske inte lika välkommet.

Det kan i enstaka fall skapa en vass energi som inte hör hemma på julen. Var försiktig. Det finns en liten nostalgisk känsla med här också som kanske för dina tankar till det förflutna och minnenas allé.

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att Jupiter/Saturnuskonjunktionen infaller i ditt härliga 5:e hus som under året kommer att erbjuda en underbar tillväxt i skapande, kreativitet, glädje, romantik, sex, kanske finns där barn också med i bilden och generellt handlar det 5:e huset om hjärtat och underbar samvaro. 🎄God Jul, kära Jungfrun!

🎅 Skorpionen

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt! Den här julen kommer båda dina styrande planeter att befinna sig i knepig vinkel till varandra. Oh, för de flesta är det en tuff utmaning att hantera – men för dig Skorpio som är född med den här här kaxiga energin är det en baggis. Du kommer känna dig motiverad och stark troligtvis – men mindre intresserad av att kompromissa. Viktigt under dessa stjärnor är att vara sann emot sig själv och inte göra en massa saker bara för att. Bästa under dessa stjärnor är de varma, kanske heta känslorna, närvaron i nuet och passionen.

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att Jupiter/Saturnus kommer att mötas i ditt hemkära 4:e hus. Kanske kommer du att flytta, renovera eller göra bra affärer här? Det kan också vara så att det blir ett underbart utvecklande år för dig och din familj och ni stärker era band. 🎄God Jul, kära Skorpionen!

🎅 Skytten

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Wow! Bara detta är oerhört kraftfullt!

Vi närmar oss jul och du kära Skytten får underbart nog att få fira Jul med Venus på sin sida! Venus härliga energi tar fram det ljuva, glada och sinnliga i dig och du är på ditt allra bästa humör. Denna julhelg handlar om kärlek, känslor och innehåller magiska ögonblick av sällhet. Framemot helgen kommer dock Mars att bilda en utmanande vinkel Pluto som sätter känslor i svall – och kanske inte alltid på ett skönt sätt. Men det kan vara helt OK också.

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att Jupiter/Saturnus kommer att mötas i ditt kommunikativa 3:e hus. Åh, vad roligt för det är här i det tredje man gärna småpratar med alla man möter. Grannarna, vänner och bekanta, syskonen eller arbetskamrater. Din bekantskapskrets lär växa nu.  Det kan också handla om skrivande och andra sätt att uttrycka sig på.🎄God Jul, kära Skytten!

🎅 Stenbocken 

Idag sker allt! Det här är den mest maxade veckan på hela året. Nu kan man snacka om att du är uppe i smeten Stenis. Idag gick både Solen och Merkurius in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Det är så oerhört kraftfull månad du går in i. Underbart! Glada Merkurius närvaro invid Solen gör det här till en lekfull och glad tid. Visst, Mars kommer att vara kvadratur Pluto för tredje gången i följd nu. Men, jag anar att du tar det med en klackspark. Vem är mer luttrad än du?

Men detta är inte allt. Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen som visar att din Jupiter/Saturnuskonjunktion kommer att infalla i ditt ekonomiska 2:a hus som kan visa på en stark ekonomisk tillväxt. Det kan också vara så att du utvecklar dina egna styrkor och värderingar och blir attraktivare på arbetsmarknaden. 🎄God Jul, kära Stenbocken!

🎅 Vattumannen 

Idag sker allt! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Bara detta är oerhört kraftfullt! Solen och Merkurius har nu trätt in i ditt12:e hus och man önskar att du ska få vila ut , njuta och ha det så bra som möjligt. Om det är du som är projektledaren i familjen bör du se till att delegera arbetet. Mars möter Pluto och på julafton så det kan vara lätt att bli irriterad. Var försiktig.

Som du säkert inte har missat smög först Saturnus och sedan Jupiter i lördags in i ditt tecken. Eh, hur ska man tänka om det? En tur och en otur? Sanningen är den att dessa två tillsammans balanserar ut varandra, förhöjer båda dessa planeters styrka. Detta kallas Den Stora Konjunktionen och dess energi kommer att påverka mänskligheten i upp till 20 år framöver. Men den som får ut mest av det hela är du förstås.

Idag måndag är Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen här för det är i ditt 1:a hus som handlar om dig, din image, din person och kanske även din titel som allting handlar. Välkommen till ett underbart år av glädje och personlig utveckling. 🎄God Jul, kära Vattumannen!

🎅 Fiskarna

Astrologiskt sett är detta den mest innehållsrika dagen någonsin! Allt händer! Solen och Merkurius träder in i Stenbocken kl 11:10 och i samma stund inföll Vintersolståndet! Bara detta är oerhört kraftfullt och värt att fira. Roligt nu är att Solen och Merkurius lyser upp ditt översociala 11:e hus så man anar att du har en lättpratad jul framför dig som jag hoppas innebär härlig samvaro med andra. Frid och harmoni som råder i ditt sinne. Minns nu att julen först och främst handlar om kärlek, om att minnas dem som har det mindre lyckligt ställt än vi andra, om att öppna hjärtat och att vara generös.

Idag är också Jupiter och Saturnus i en exakt konjunktion vilket är början på en helt ny epok. Ta fram ditt födelsehoroskop och kolla var konjunktionen faller. På detta område kan du förvänta dig en stor utveckling. Om du inte har ett personligt horoskop kan du läsa den generella Solteckenförklaringen och den visar att Jupiter/Saturnus kommer att falla i ditt 12:e hus som i mångt och mycket handlar om en förberedelse för det som komma skall. Det är andligheten, det omedvetna, det är intuitionen och fantasin som gror här. Fast det inte syns än är det du som växer inombords så att det knakar.  I det andliga 12:e ligger ”fröet” och gror, väntar på rätt tillfälle bara att få slå ut. Det där rätta tillfället kanske kommer maj – juni  eller liknande när Jupiter besöker Fiskarna?

🎄God Jul, kära Fiskarna!