Horoskop – Vecka 6

 

Astrologiska förutsägelser för vecka 6 – 2018

Avser tiden ifrån den 5 – 11 februari, 2018

VÄDUREN

Det är en motiverande och kul vecka som ligger framför dig. På måndag/tisdag befinner månen sig i Vågen – mitt emot allt som är du och under dessa dagar triggas Pluto och Uranus igång igen.  Utmanande, vaket och coolt så nu kan du få massor av saker gjorda. Ensam är inte alltid starkast Väduren du har hela tre planeter nu som rör sig igenom ditt samarbetsvilliga 11:e hus. Det här är ett av de tillfällen som du faktiskt vinner på att räcka ut en hand emot andra. Så.. välj dina samarbetspartners och vänner med omsorg. Under onsdagen har månen sitt sista kvarter i Skorpionen vilket kan innebära en psykologisk djupdykning som i värsta fall leder till att du kommer till insikter om andra personer som du kanske hellre önskade att du inte skulle behöva uppleva.

 Vädurens Årshoroskop 2018

OXEN

Det är på den yrkesmässiga arenan som det kommer att hända massor för dig nu Oxen. Har du några tankar på förändringar? En högre tjänst? Eller kanske byta jobb helt och hållet? Solen, Merkurius och Venus står alla på givakt i ditt 10:e karriärhus och hjälper dig att nu precis hur långt du vill.  Sök tjänster!  Räkna med att det verkligen kan ske underverk nu. Under onsdagens bildarmånen sitt sista kvarter i ditt sjunde hus och mirakulösa Jupiter kommer också vara en del i detta så kärleken och dina relationer till andra är sådant kan fungera extra bra nu. Om du upplever att det finns en obalans mellan dig och någon är det viktigt att se att ni båda är medskapare till situationen. Även om ni har en historia av konflikter kan du lösa detta genom att möta den andra med kärlek i ditt hjärta. Låt det vara en lösningarnas tid.

Oxens årshoroskop 2018

TVILLINGARNA

Tjoho! Vilken rolig vecka som väntar dig Tvillingarna! Vi har hela tre underbara planeter, Solen, Merkurius och Venus som väntar i ditt äventyrliga, glittriga 9:onde hus vilket riktar din energi utåt och det blir en nyfiken, glad och positiv stämning runt dig. Superbra position för den som vill träffa vänner och umgås, resa eller helt enkelt ha kul bara. Man kan säga att universum ger dig grönt ljus för allt så är roligt, flirtigt skoj och underhållande. På onsdag kommer månen att bilda sitt sista kvarter i Skorpionen och faktiskt boosta ditt område för arbete, hälsa och dagliga vanor. Om du inte hunnit komma igång med att leva ett hälsosammare, mindre stressfyllt liv och äta rätt och jobba lagom ännu så erbjuder planeterna dig en ny chans att komma på rätt köl med allt detta nu.

Tvillingarnas årshoroskop 2018

KRÄFTAN

Mums! Ditt horoskop ser så lockande och roligt ut den här veckan att man verkligen kan fundera på vad för härligheter som är på väg åt ditt håll. Att vara risktagande brukar ju inte precis vara din grej Kräftis men.. nu har vi inte mindre än tre alldeles underbara planeter i ditt åttonde hus – alla av dem tursamma. Åttonde huset kan handla om passion och kärlek, om djuplodad psykologi men faktiskt också pengar och finans. Tänk om du verkligen skulle våga lite mer – kanske satsa på ett aktieköp eller varför inte tippa eller delta i ett lotteri? Hm.. dessa tankar på vinst och plötslig framgång få ytterligare påbackning av att mirakulösa Jupiter befinner sig i ditt 5:e hus och där kommer även månen att bilda sitt sista kvarter på onsdag. Våga och vinn säger jag bara.

Kräftans årshoroskop 2018

 LEJONET

Oh, vad härlig energis som finns runt dig nu Lejonet! Om man lyckas locka ut dig ifrån lejonkulan och delta i det sociala livet så kan du märka att det är ”prime time” för dig nu.   Allt som har med kärlek, relationer och gemensam glädje. Passa på att komma ut och träffa folk, kanske bjuda hem människor till middag osv. Den här veckan är tiden verkligen den bästa för att kunna mysa. Hela tre underbara planeter Solen, Venus och Merkurius befinner sig i ditt romantiska, sällskapliga 7:e hus vilket förstås skapar ger ett generöst flöde runt dig nu Leo. Allt som har med mänskliga relationer, att öppna sitt hjärta, att vara förstående för andra blir enkelt. Folk gillar dig nu och det är en varm känsla runt dig.

Lejonets Årshoroskop 2018

JUNGFRUN

Duktiga du är ju zodiakens dietist och näringsexpert. Den här veckan befinner sig hela tre underbara planeter ditt arbetsamma 6:e hus som just belyser dina ämnen: arbete, välbefinnande, hälsa, kost och dagliga vanor kommer i fokus. Vad har du för planer angående beach 2018? Det här är verkligen ett jättebra tillfälle att verkligen komma igång med träningen om du inte redan har gjort det. På onsdag kommer månen att blida sitt sista kvarter i ditt tredje hus. Det är alltid roligt, sällskapligt och mysigt.  Det är kommunikation och umgänge med din närmsta krets som ger dig den största glädjen nu. Venus smyger in i Fiskarna i till helgen och då infinner sig ett av dessa sällsynta tillfällen då livet präglas av en finstämd sensuell energi och livet bara är underbart.

Jungfruns Årshoroskop 2018 

VÅGEN

Måndagen började fint med månen som rör sig igenom ditt eget tecken och du är nära dina egna känslor. Det är en jättefin vecka du har framför dig. Med hela 3 underbara planeter, Solen, Venus och Merkurius som alla landar i ditt passionerade, kreativa 5:e hus man börja fundera på om det kan vara så underbart att ditt romantiska lilla hjärta vaknar till liv nu och börjar slå för en alldeles speciell person nu?  Kärlek eller ej – det minsta du kan förvänta dig nå är att din kreativitet och livslust höjs markant och du får lust att skapa och uttrycka dig. Kanske är det din inre designer som vaknar till liv eller kan det vara någon annan kreativ sida som står ditt hjärta närmare? Din styrare Venus kommer att vara kvadratur Jupiter under veckan vilket ger en fin stämning till allt! Det här är en riktigt lovande aspekt för både flirt och kärleksliv.

Vågens Årshoroskop 2018

SKORPIONEN

Ja, kära Skorpion.. de allra flesta av er har nu hunnit känna av Jupitiers sötma och börjar förstå storheten i detta. Det är ju verkligen inte över ännu så jag anmodar er alla att ständigt upprepa positiva affirmationer och tänka positivt Det är så mycket kul som kan komma att ske under detta år.  Det mest påtagliga nu är de tre underbara planeter Solen, Venus och Merkurius som flyttat in i ditt 4: hus och alla binds de samman med Jupiter i en lyckosam kvadratur. Åh, vad härligt! De gör dig uppmärksam på ditt hem, din familj och dina egna inre behov. Det kan vara dags att rycka tag i renoveringsprojekt eller andra förbättringsåtgärder. Du behöver ta hand om dig lite extra och vara lyhörd inför kroppens behov.Det är något i ditt liv som måste korrigeras på det ena eller det andra sättet. Ibland kan det ske igenom plötsliga yttre händelser så var lite försiktig för energin är igång ytterligare några dagar.

Skorpionens Årshororoskop 2018

SKYTTEN

Din styrande planet Jupiter skickar lyckosamma strålar till den underbara planettrio bestående av Solen, Merkurius och lilla lyckan Venus som alla har samlats i ditt kommunikativa, glada 3:e hus nu.Det där kan fungera som det sociala mirakelmedlet som skapar ett fint flöde i alla mänskliga relationer och situationer. Det är väldigt mysig vecka som ligger framför dig nu. Mums! Det sprider en hoppfull känsla och kanske, kanske är det nu det lossnar för dig med din flirt? Du kanske planerar en liten resa, ett annat kortare äventyr eller bus. Det är i och för sig inte det enda sättet att vidga dina horisonter – det skulle också kunna vara så att du känner att du vill plugga igen? Men kära skytt, andligheten är aldrig långt borta ifrån dig så kanske bokar du inte dig på ett yoga retreat eller liknande.

Skyttens årshoroskop 2018

STENBOCKEN

På onsdag bildar Månen sitt sista kvarter i ditt 10:e karriärs hus där mirakelgöraren Jupiter redan befinner sig sedan länge. Det är nästan så att framgång och pengar tycks dras till dig som flugor till en sockerbit så antagligen kommer du knappt behöva röra ett finger för att nå framgång. Som om inte det vore nog så skapar Jupiter också en underbar kvadratur till den glamorösa planettrio – Venus, Merkurius och Solen som flyttat in i ditt ekonomiska 2:a hus. Alla de glittriga har redan slagit sig till ro där och hokuspokus? Vem vet vad detta kan leda till? Roliga samarbetsmöjligheter och yrkesmässiga förfrågningar kommer till dig oavbrutet nu. Ta inte på dig mer ansvar än vad du har lust med och känn efter i ditt hjärta vad det är du verkligen tänder på och vill innan du tackar ja.

Stenbockens Årshoroskop 2018

VATTUMANNEN

Under onsdagen bildar Månen sitt sista kvarter i ditt karriär inriktade 10:e hus och detta kan kicka igång din dina ambitioner och få snurr på ditt yrkesliv. Nu kan chanser rulla in i ditt liv på ett angenämt sätt. Coolt! Det är positiva affirmationer som gäller för att lyckas. Negativa tankar på att det inte är så lätt som man tror måste du lära dig att hålla undan – eller helt enkelt sluta tänka. Nu har du hela tre underbara planeter; Solen, Venus och Merkurius i ditt första hus och allas blickar vänds emot dig. Dessutom står alla dessa underbara planeter i en fin kvadratur till Jupiter så lyckan kommer att vara med dig i alla dina förehavanden nu. Passa på att visa dig lite extra på styva linan, ansök, flirta, prat och håll dig framme! Det här är en supervecka. På lördag smyger Venus in i Fiskarnas tecken och då redan minskar flödet redan något i strålglans så håll dig framme nu.

Vattumannens Årshoroskop 2018

Grattis VATTUMANNEN

 FISKARNA

Alla glittriga planeter befinner sig i Vattumannen, i ditt hemliga och dolda 12:2 hus. Om du inte har några planeter där i ditt födelsehoroskop kan det kännas som att du får för lite energi utifrån. Att allt som händer, sker på grund av dig, genom att du reser dig på morgonen och att ser till att sköta dina åtaganden. Veckan börjar balanserat och trevligt med en avtagande måne i Vågen tecken. På onsdag bildar månen sitt sista kvarter i ditt visionära, äventyrliga 9:e hus och därifrån kan det dagliga livet börja känna för litet för dig. Du behöver förverkliga lite drömmar, kanske boka in en resa, anmäla dig till en intressant kurs eller kanske något spännande andligt retreat. Det måste finnas lite glädje att se fram emot.  Men.. på lördag händer det! Venus lösgör sig från gruppen i Vattumannen och glider underbart nog in i Fiskarna där hon kommer att sprida sin magiska strålglans fram till den 6/3. Härligt! Nu är din tid att glittra och vara zodiakens charmigaste här.

Fiskarnas årshoroskop 2018