Horoskop – Vecka 7

 

1__CDeijkZAQTSvLUHvsIS9w

⭐️ Väduren 

Än har inte de sista vibrationerna ifrån söndagens dramatiska fullmåne i Lejonet hunnit lämna oss. Som alltid tar det några dygn innan energin klingar av helt. Jag har idel bra nyheter att berätta för dig kära Vädur. Kärlekens gudinna Venus har hunnit manifestera sin närvaro i ditt tecken och under den kommande månaden är det du som är charmigast och drar till dig blickar och uppskattning ifrån omgivningen. Detta är även en tid när du känner dig ovanligt lätt till sinnes, livet är socialt, sprudlande och den ena bra grejen efter den andra faller på plats. Ja, Venus är attraktion och nu kan du dra till dig sådant du önskar. Hon kallas ju inte lilla lyckan för intet.

Din styrare Mars kämpar sig nu igenom slutet av Skytten tecken och anländer under söndagen till Stenbocken som faktiskt är en ytterst produktiv och gynnsam position. Superbra för den som vill få saker uträttade.

⭐️ Oxen

Vi går in i den här underbara veckan som filmstjärnor eftersom fullmånens grandiosa, kärleksfulla energi fortfarande är i full gång även måndag/tisdag innan den klingar av. Din styrande planet, Venus möter på måndagen helandets gud, Kiron vilket erbjuder ett härligt tillfälle för din gudinna, din inre kvinna att helas!

Det kommer att vara spännande att vara du nu Oxen för Uranus har börjat få upp farten ordentligt och den energin kommer att föra in nya tankar, idéer och tillföra ett hälsosamt nytt flöde i ditt liv. Du brukar ju inte vara den lättvindigt väljer att ändra på dig men under det kommande året kommer helt nya chanser och förutsättningar och detta gäller i synnerhet de Oxar som är födda i april.   Solen håller flitens lampa brinnande i ditt karriärshus och här kan det rassla till och hända positiva saker. Det är en möjligheternas vecka du har framför dig.

⭐️ Tvillingarna

Fullmånens härliga, kärleksfulla, hjärtöppnande känsla följer med oss under de första dagarna av denna vecka. Dela med dig av din glädje! Om det är någon som du tänkt lite extra på under senaste tiden? Var den större personen, räck ut din hand och låt din vän veta vad du känner. Solen befinner sig i ditt 9:e hus gör det här till en uttalat underhållande vecka när resor, sociala happenings och roliga möten och sammanträffanden kan äga rum. Du vill förkovra dig och utvecklas. Många av er får lust att studera och lära sig något nytt. Toppen! Tvillingarna är ett tidlöst stjärntecken som tycks gå livet igenom utan att påverkas av tidens tand. Det är aldrig för sent för dig att anta en ny utmaning. Om du känner dig mogen att ta ett kliv framåt och uppåt i din karriär kan detta mycket väl vara rätt tillfälle för dig att förtydliga dina avsikter och mål. Din styrande planet är fortfarande direkt men framemot slutet på veckan bromsas hans framfart ner och blir stationär i några dagar. Det innebär att han står still innan han slutligen den 17/2 vänder retrograd.

⭐️ Kräftan

Kraften ifrån söndagens eldiga, hjärtöppnande fullmånen följer med oss de första dagarna denna vecka innan de klingar av helt.  Det har pumpats in massor av ny energi och nu fylls det på av motivation, entusiasm och glädje. Mysigt nu är att Venus som under måndagen passerar över Kiron, där gudinnan hastigt får i sig en dos helande krafter innan hon fortsätter sin färd framåt. Venus är också i kvadratur till allt som är du nu Kräftan. Det skapas mysig atmosfär runt dig nu och här kanske människorna ser på dig med alldeles ovanligt blida ögon – för Venus roll är att passivt attrahera. Du behöver alltså inte göra något – det kommer funka av sig själv. På söndag dundrar Mars in i Stenbocken, vilket faktiskt den mest produktiva av alla positioner, som detta infaller mitt emot allt som är du är det förstås betydelsefullt. Det blir en mer driven och målinriktad sida vi får se av dig framöver.

⭐️ Lejonet

I och med söndagens fullmåne i ditt tecken kom allt ljus att falla på dig. Det är inte över än för energin från Lejonmånen följer med oss ett par dagar in i denna vecka också. Nu är det din person som står i fokus men samtidigt har även ditt relationshus aktiverats vilket gör att din privata sfär, dina vänner och även ditt kärleksliv får nytt liv.  Romantiska du är ju känd för att vara zodiakens varmaste och mest kärleksfulla person. Mysiga Venus och heta Mars bildar båda finfina trigoner till allt som är du och ger underbar grundstämning i ditt horoskop. Stjärnorna utlovar de allra bästa förutsättningar för fin utveckling i kärlekslivet. Om du tillhör dem som firar alla Hjärtans Dag den 14/2 så kommer du inte att bli besviken.  Under söndagen tar fartfyllda Mars plats i din arbetshörna och vilket innebär att du kommer behöva växla upp lite på den fronten.

⭐️ Jungfrun

Hitintills tycks året innehållit mer arbete och kanske mindre vila och njutning än vad du önskat och även denna vecka kommer flitens lampa att lysa i ditt arbetshus. Phu, nu är vi nära en förändring så orka lite till. Att Merkurius befinner sig mitt emot allt som är du är en check på att du har huvudet på skaft och allt faktiskt avlöper planenligt. Nästa vecka är inte alls lika gynnsamma för arbete och framgång som den här är. Rådet är alltså att jobba järnet och sedan för att sedan, när Merkurius vänt retrograd och Solen seglat in i ditt njutbara relationshus kunna luta dig tillbaka en aning och förhoppningsvis inte slita lika hårt. En sak till.. Folk kommer att fråga dig om tjänster framöver. Lova inte bort dig på mer än vad du har lust med. Minns att även du har dina gränser. Rekreation, egenvård och även lite andlig spis är vad du är förtjänt av.

⭐️ Vågen

Att din lyckliga stjärna Venus nu har seglat in i ditt relationshus är förstås toppenbra nyheter för alla sorters relationer, för välvilja, positiva energier, skapande, kreativitet, skönhet och faktiskt också pengar. Att säga att detta är löftesrikt och utvecklande är faktiskt en underdrift! Det är en sjudande aktivitet som pågår runt dig och folk vill gärna ha dig med i alla möjliga sammanhang. Ta reda på vad det är du önskar dig av livet och gör vad du kan för att förverkliga. Praktisera attraktionslagen och önska in eller be. Ett annat tips är att gå ut på YouTube och ladda ner attraktionsmeditationer. Jag får dagligen höra om underverk som skapats med hjälp av det. Under dessa stjärnor kan faktiskt mycket bra saker komma in i ditt liv. I slutet av veckan skiftar Mars över till målinriktade Stenbocken vilket faktiskt ger dig en puff framåt och hjälper dig att förverkliga dina önskningar.

⭐️ Skorpionen

Solen lyser upp ditt hemkära, mysiga 4:e hus vilket grundar dina känslor och veckan präglas av en mysig, stabil atmosfär. De viktiga sakerna i livet som karriären, hemlivet, kärlek och kärleken känns harmoniska.

Söndagens fullmåne inföll i ditt karriärshus och det är troligt att du nu under måndag/tisdag fortfarande är fylld av fullmånens entusiasm och vilja att ta nya steg på den fronten. Det kanske inte måste ske precis nu förstås men det skadar verkligen inte att hålla öron och ögon öppna för nya möjligheter.

Innovativa, härliga Uranus som nu har fått upp farten indikerar också det. I ditt fall blir veckan allt mer intressant ju närmare veckoslutet vi kommer. Månen befinner sig i ditt tecken under fredag – lördag vilket ger dig en finstämd och mysig ”alla hjärtans dag”. Mars skiftar under söndagen över till Stenbockens sfär där han kan högprestera och den här positionen är gynnsam för dig.

⭐️ Skytten

Under måndagen kommer Venus att passera över Kiron vilket faktiskt bara inträffar en gång om året. Det här är en healingaspekt som är mjuk och fin men.. den gör oss alla medkännande och lite extra öppna för andra. För en vänlig själ som du är det viktigt att du minns dina gränser och inte halkar tillbaka i gamla mönster. Ja, det är förstås ditt behov att rycka ut och rädda andra jag tänker på. Visst, det är den vacker sida hos dig – men lagom är bäst för alla parter.

Solen i ditt kommunikativa 3:e hus håller dig upptagen med vänner, släkt och bekanta. Generellt är detta en kul, underhållande och full i fasiken vecka där roliga möten, glada upptåg kan inträffa. Om du är aktiv på sociala media kan det också vara en källa till glädje. Ge dig själv möjlighet att uttrycka det! Det är massor av justa aspekter i ditt horoskop nu som innebär idel möjligheter på alla nivåer. På söndag lämnar Mars ditt tecken vilket förstås indikerar ett lugnare tempo.

⭐️ Stenbocken

Venus har nu tagit plats i Väduren och med den positionen kommer hon åt att stråla av sitt härliga, rosafärgade skimmer över till dig och välsigna såväl dig som ditt hem. Härligt! För dig flitiga människa är detta en oerhört produktiv tid när du gör klokt i att ha blicken fäst mot framtiden. Det är faktiskt sista veckan på ett bra tag som där det här berömda fönstret av möjligheter som jag talat om en tid står vidöppet. Nästa vecka kommer Merkurius att vända retrograd och genast blir det lite mindre gynnsamt, dock inte jättedåligt.
Under söndagen kommer eldiga Mars att kliva in i ditt stjärntecken där han anses vara exalterad dvs i sitt allra bästa tillstånd. Man anar att detta kommer att skapa fart och fläkt runt dig nu. Om du upplever att det är bra och dåligt just för dig återstår att se. Mars närvaro kan skapa otålighet, stress och frustration – eller ge den där knuffen till händelserna och få igång flödet.

⭐️ Vattumannen

Solen fortsätter sin färd igenom ditt tecken och rör sig nu igenom din sista dekan. Hräligt! Söndagens fullmåne placerade dig i hetluften och den som är intresserad av att studera måncykler och skeenden kan komma att finna intressanta kopplingar mellan det som sker nu och det som kommer att infalla vid nymånen den 19/8. Jag är så nyfiken att höra hur just du upplevde denna måne? Dess energi kan ha smugit sig in i dina personliga skrymslen, berört din själ och det är inte alla av er som gillar den typen av närgången uppmärksamhet.

Vackra Venus möter upp med Kiron under måndagen, underbart är kort, men det har en helande effekt på såväl känslor som relationer. Venus kommer ju att stanna kvar i Väduren i en hel månad så det är en bra tid för dig att umgås, möta upp med vänner och bekanta och kanske även bjuda in nya personer i ditt nätverk.

⭐️ Fiskarna

Under måndagen möts Venus och Kiron upp i en hastig men välgörande omfamning som ger helande och förlåtelse till människorna. Om du känner att du har en relation som skaver kan det vara ett bra tillfälle att närma sig förståelse, vifta med en vit flagga eller så.

Rent energimässigt inte särskilt mycket som har ändrat sig i universum som påverkar dig sedan förra veckan. Vad du har att se fram emot är en strävsam men helt okay tid när det mesta helt enkelt kommer att flyta på utan några större åthävor. Geerallt är detta fortfarande en superbra tid för att agera och du gör klokt i att smida medan järnet är varmt. Det är alltså viktigt att skynda sig att få saker klara.

Ifrån fredag kommer Merkurius att vara stationär – i ditt tecken dessutom. Det innebär faktiskt precis som det låter, dvs att den faktiskt stannar på sin post, står stilla och trampar på samma fläck i några dagar innan den vänder retrograd den 17/2 och då är det plötsligen inte så lätt längre. På söndag går Mars in i ditt 11:e hus vilket skapar ett lite hårdare klimat.