Jag i Svenska Dagbladet

IMG_0171

Jag själv, min verksamhet som astrolog och butiken i Gamla Stan i Stockholm blev omskrivna i Svenska Dagbladet idag på sidan 29 om det är någon av er som har den tidningen. Det är duktiga journalisten Maxime Persdotter Wallström som har skrivit en artikelserie om nyandlighet som har publicerats under den senaste veckorna. Tror att denna artikel just var den som var mest kritisk och till andligheten.

I mer än två timmar satt vi och pratade om allt inom andlighet, astrologi, magi och personlig utveckling –  mina hjärteämnen. Jag tyckte att det var ett superbra möte som gick bra. Jag ville ju så gärna att hon skulle ha skrivit om astrologi, vad det betyder för mig och kunderna, om mitt engagemang i Oraganization for Professional Astrology och mycket annat – men nej.

Av allt det som är jag, av allt det jag gav – var detta lilla det hon fick med sig av mötet med mig. Det sårade mig såklart men.. sådär är det att vara med i TV och media. Man måste leverera precis de ord de i stunden önskar höra för att det ska passa in i deras artikel/program.

Den lilla TV-inlägg med partiledarna som jag gjorde för Aftonbladet nyligen innehöll inte heller de ord, den vinkling och den lösning på regeringskrisen de hade önskat att jag skulle ha levererat och därför publicerades det heller aldrig.