Kvällsmys och spökpromenad

 

IMG_0590

Ja, nu är jag lycklig och nöjd tillbaka hemma efter en riktigt lyckad kväll. Ja, vi hade ju julmys & spökpromenad på Isis Kammare.

Häxmästarinnan Hella Nathorst – Böös var kvällen till ära hos oss med sina underbara Häxans Hus, Häxans trädgård och nya boken Häxans Årstider + Häxans väggkalender för ett magiskt 2019. För er som missade finns kalendern att köpa så klicka här.

Lovisa Lindéns spökpromenad var tydligen oerhört uppskattad. Jag själv satt ju kvar i lokalen och höll låda så jag kan inte återge exakt men har fått det hela berättat för mig. De vandrade i väg över kullerstenarna i Gamla Stan och kände in spöken, hemsökta platser och andra hemskheter som förekommit. Vad som skiljer Lovias spökvandring från andras är väl att hon är medial själv så fokus var att uppleva spökena – inte bara höra historien om dem. Så intressant!

Det var så mycket som hände att jag inte kom mig för att ta några bilder. Men här ovan ser ni mig och André som satt och mös lite innan gästerna kom.

Stort tack till er alla som tog er tiden att komma och besöka oss!