Mars retrograd & Vädurens bekännelser

 

IDAG VÄNDER MARS RETROGRAD I VÄDUREN!

Heta Mars har dundrat fram igenom Väduren allt sedan den 28/6 och idag kommer han att vända retrograd på den 28° i Väduren. Det ska bli superintressant att se hur den här nya positionen ändrar situationen.

Att Mars går retrograd i Väduren är faktiskt en ovanlig händelse. Sist det skedde var 1988, det sker nu 10/9 – 14/11, 2020. Sedan får vi vänta ända till 2067 innan det blir aktuellt med en retrograd i Väduren igen. Så under mitt yrkesverksamma liv får jag uppleva detta två gånger.

FAKTA OM MARS:

Mars är Väduren och klassiskt även Skorpionens styrande planet. Han symboliserar drivet, motorn, motivationen i alla människor. Han är rå, het, han är igångsättande, vill framåt, viljestark, manlig, erotisk. Vilja, aggression, styrka, krig. Det är Mars i ett nötskal.

Det tar två år för Mars att färdas ett varv runt zodiaken, så vartannat år är han i vart tecken.  Han stannar vanligen dryga sex veckor innan han drar vidare. Vart annat år har han en retrograd.

MARS I TECKNEN:

Var än han är piskar han oss framåt, får oss att bli drivna, effektiva, impulsiva. Han gillar krig och konflikter så var lite försiktig. Nu skruvas tempot i era liv upp ett snäpp. För den äventyrslystna kan det bli hur kul som helst! Mars fyller oss med arbetslust, ger initiativ och motivation. I värsta fall blir det så att folk tycker att du är FÖR motiverad och irriterar sig på dig. Ni kan drabbas av ilska, olyckor, bli passionerat förälskade

EN VÄDURS BEKÄNNELSER..

Jag är så nyfiken på hur ni alla där ute har upplevt tiden?  Mars har befunnit sig i sitt eget tecken Väduren där han är extra kraftfull?  (Ja, han gick in där den 28/6 -2020).

Jag kände inte av skiftet sådär alldeles omedelbart men ju längre in i tecknet Mars har nått – desto bättre har jag mått! Jag ÄLSKAR att ha Mars i Väduren! Dag för dag har jag känt kraften återvända! Ni anar inte vad lycklig jag är för det! När jag talar om kraften så menar jag hälsan och min egen fysiska styrka! Wow! Jag är så lycklig över det! Kan inte minnas när jag kände mig så stark och kapabel sist.

För er som inte vet så är både jag och min make födda den 18/4 och båda har vi Solen på 28° Väduren. Lillsyrran är också vädur, brorsan är Vattuman och storasyster Kräfta. Den här sommaren har vi alla, jag och mina syskon haft ovanligt mycket att stå i. Vårt barndomshem som ska städas ur och otaliga detaljer som alla familjer måste gå igenom. Vi har rensat, sorterat och varit på återvinningscentralen med lass efter lass med grejer som skulle kastas. Faktiskt ett hästjobb..

Vi Vädurar njöt av att få ta i för kung och fosterland, kånka, pressa oss förbi det vi tror är möjligt. Vi fick bära, slita och ta i som de primitiva grottmänniskor vi är födda till att vara! Underbart!

Storasyster ”Ängsliga Kräftan” ropar: ”Du är inte 25 år längre”. Du kan göra illa dig.. Vattumannen skakade bekymrat på huvudet.

-HA! 😀 Det här var det bästa! Jag är så tacksam för den här transiteringen. Jag trodde inte att jag kunde bli stark igen, att jag är för gammal. Men.. nu med Mars känner jag att cellerna minns mig, att musklerna svarar! Jag känner mig stark, kapabel och som en riktig vädur faktiskt! Jag vill tacka livet och Mars för detta.

Min man gillar verkligen att glänsa. Helst ska ALLA ska se att han är den starkaste som finns och visar gärna upp sina muskler till allmän beundran. Bär en soffa själv och sådär – det är hans stil.. Jag skrattade så tårarna rann när han ifört litet linne bar runt på en stor spis inne där på ÅVC!  Vem bär på en jättetung spis? Det fanns ju rullvagnar.

SKILLNADEN MELLAN DIREKT RÖRELSE OCH RETROGRAD

När Mars går direkt är han okomplicerad, viljestark, rak och sann. Inga problem alls. Man följer sina impulser och gör saker direkt. Han är Mr Right Now. 

När Mars är retrograd kan vi behöva tänka och planera – här snackar vi om Señor Mañana. Energin riktas inåt vilket kan vara lite frustrerande – i synnerhet om det är ilska med i bilden. Vi kan bl lite tveksamma, fundera på om, när eller varför innan något görs.Värst är känslan av att inte riktigt lita på sina egna impulser.

arieshoroscop