Merkurius i Väduren

 

tumblr_inline_omx1jbQilB1rgt3qa_500Idag, lördag 11/4, kl 06:40 trädde Merkurius in i Vädurens tecken.

Denna planet sköter kommunikationen – så tankar, prat, det skrivna ordet, datatrafik, resor sköts. Det stjärntecken Merkurius befinner sig i visar på vilket sätt information tas emot och bearbetas. Här i Väduren finns en tendens att det bli mycket prat. Vi både talar och tänker fort och beslutsfattandet sker blixtsnabbt.

Det här är pionjärens och nytänkarens position och vi är inte  belastade med förutfattade meningar. I Väduren begränsas inte tanken av vad som är möjligt eller omöjligt. Här går Merkurius långt utan för boxen och tar lätt till sig  nya koncept eller hittar på nytt och eget.  Väduren bekymrar sig föga om detaljer, finkänslighet eller i värsta fall inte ens andras känslor. Det är resultatet och målet som räknas och kanske hastigheten också.

🐏 Är du född med Merkurius i Väduren?

Det är inte bara fårskallar som föds med Merkurius här. Albert Einstein exempelvis hade just den här Merkuriuspositionen i sitt horoskop.

Kanske är även du en av dessa fritänkande pionjärer som går i bräschen med dina nya idéer?

Merkurius i Väduren har en tendens att snedda i hörnorna, skarva och improvisera. Tankar och idéer kommer spontant och direkt. Idéerna kan vara nydanande, banbrytande och briljanta. ”Friskt vågat hälften vunnet” tänker Väduren glatt.