Merkurius Retrograden fortsätter…

 

Ja, kära läsare, vid det här laget vet ni ju att jag  inte tycker att man ska oroa sig eller hetsa upp sig över Merkurius retrograderna. Jag är ju Vädur så ”No Fear” är lite min paroll… Det är lite lev farligt – dö ung känsla över det hela. Det är först den 19/8 som Merkurius vänder direkt kl 06:25 11°32 i Lejonet – så vi har nästan två veckor kvar av det här. 

Igår kväll – mitt i Merkuriusretrograden utmanade jag ödet rejält – det fanns inget annat val helt enkelt. Det var min arbetsgivare som bestämt datumet. Jag träffade min grupp ifrån online Astrokurserna för första gången. Det var verkligen jätteroligt – men nervöst förstås.  Jag hade att lära mig ett nytt program – Zoom – för att kunna hålla Webinarkursen.

Det var första gången i mitt liv jag hållit i ett webinar – och mer än 20 deltagare. På det hela taget tyckte jag att det gick jättebra faktiskt för att vara nybörjare – men förstås en riktigt ruskig grej att utsätta sig för!

Man kan säga att det var mycket som gick fel också – men.. man lär sig av sina misstag. Nästa gång kommer det att gå galant – för då räknar jag med att vara proffs på Zoom + att vi inte kommer att ha Merkurius retrograd då.

PS: Det har hänt en massa sjuka Merkurius retro händelser. Jag har exempelvis lyckats tappa bort mitt körkort 2 gånger mm.. ❤️