Venus i Stenbocken

 

❤️ Tisdag kl 01.30 26/11 träder Venus in i Stenbocken 

Var uppmärksam på vad som sker nu när Venus, Lilla Lyckan kliver in och aktiverar. I december följer Jupiter, Stora Lyckan efter i samma spår. När han kommer kan sådant som Venus grundat för ta fart och förverkligas på bästa sätt. Massor av tur väntas här av dem båda.

När Venus befinner sig i Stenbockens tecken vill hon att allting ska vara förstklassigt. Hon gör hon livet härligt, njutbart och vackert. Hon uppskattar det exklusiva, det klassiska och traditionella och söker sig till det som är bäst, topnotch och ultralyxigt.

Framemot torsdag, fredag bildar Venus en exakt trigon till Uranus. Oh, i den här spännande energin kan det glimma till och kärleken uppstå.

I Stenbocken Venus inte såsa bort sin tid på dagdrömmar utan är förankrad i verkligheten och vill bli tagen på allvar för den hon är och det hon presterar. Hon vill gillar utmaningar och komma någon vart i livet.. Allt handlar om vad hon gör och levererar. Allt är på riktigt för henne nu.

Venus position i horoskopet visar vad det är vi uppskattar, gillar och njuter av. Om du har Solen, Månen, Venus, Mars eller Ascendenten i Stenbocken i ditt födelsehoroskop så kommer åker humöret i topp nu när transiterande Venus kommer på besök. Venus kallas ju Lilla Lyckan så alla möjliga roliga saker kan hända. Dessutom ökar din attraktionskraft och du kan dra till dig kärlek och positiva vibbar.

⭐️ Är du född med din Venus i Stenbocken?

Om du får välja är din stil medveten, lyxig men inte för flashig, professionell uti fingerspetsarna och din yta perfekt. Du vill gärna att andra ska se dig som en korrekt, kunnig och kompetent person. Då kanske du har just den där coola, oåtkomliga auran runt dig som gör så åtråvärd och magnetisk?

Du har ett sätt nämligen att göra människor nyfikna på dig. Du är supertrevlig och underhållande men – du släpper inte någon inpå livet så lätt. Det blir suggestivt, som att se en spännande film man inte vet hur den ska sluta. Det är du som bestämmer nämligen hur hjärtligt eller nära du vill att det ska bli. I kärlek vill du inte gå för fort fram. Det tar tid att vinna ditt förtroende och ännu längre tid innan du öppnar ditt hjärta. Det sägs vara väl värt för Venus i Stenbocken känner djupt och detta är en sinnlig och djupt sensuell placering.