Nymåne i Tvillingarnas tecken

Nymånen infaller på onsdagen den 13 juni, kl 21:44 på 22°44 i Tvillingarna.

Nu startar en ny måncykel så känn dig välkommen till möjligheternas land! Det här är en AFFIRMATIONSMÅNE så du kan få det du vill!

Vad som är så speciellt med just den här nymånen det är att den äger rum i kommunikationstecknet Tvillingarna som handlar om tankar, förmåga att förmedla och ta till sig information, påhittighet, innovation.

Det är en spontan, skojig, utåtgående, flirtig och sällskaplig energi i luften. Kommunikation, flexibilitet och nya idéer kan komma nu.

nymåne är början av en känslomässig cykel och ett erbjudande till oss människor om en ny start, en ny fräsch början. Det är nu vi sår våra frön, implementerar våra idéer och sätter igång. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv. Passa på att önska in vad än det är du hoppas ska ske under det kommande månvarvet. Planera, tydliggör dina mål.

  • Supertid för att nätverka och lära känna nya människor
  • Ta första steget till att lösa en konflikt
  • Bra tid för att komma igång med nya vanor.
  • Alla sorters tankeverksamhet främjas så tänk efter och planera
  • Meditera, fundera och känn in vad det är du verkligen vill ha och behöver.

Kolla gärna in var nymånen faller just för dig.  Det kan ge en fingervisning om vilket område som är på väg att akiveras/nystartas i ditt liv. Kolla in husplaceringen och om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt. Du som har Solen, Månen eller Ascendenten i Tvillingarna kommer att få en extra skjuts!

Plocka fram ditt horoskop och kolla var den punkten – 22° 44 i Tvillingarna – faller hos dig (5 grader isär åt bägge hållen räknas också).