Nymånen i Stenbocken ikväll

Hej Darlings! Eh.. den här filmen är verkligen väldigt amatörmässig.  En dag hoppas jag kunna redigera och klippa och jag borde ha klipppt både början och slutet. Men – det är Webinar Night – så jag hinner inte göra det här mer perfekt. 😀 Håll till godo..

Nymånen i Stenbocken

♑️ Hoppas ni ser fram emot årets första nymåne lika mycket som jag gör. Det blir härligt att ta in den nya energin som erbjuds (jag ser den som ett riktigt vitaminpiller) som tillåter oss att på allvar komma igång med framtidsplanerna för 2019.

Nymånen ger en igångsättande välsignelse till jorden, en nytändande energi vars uppgift är att påminna dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum – att du kan göra precis vad du vill. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv.

Att Solen och Månen möts i kraftfulla, kardinala jordtecknet Stenbocken är mäktigt i sig. Här har vi hela fem planeter Merkurius, Solen, Månen, Saturnus och Pluto +Noden förstås som är tillsammans i tecknet + att vi har en partiell solförmörkelse.

Det gör detta till superstarkt tillfälle när vi fylls med kraft och motivation. Vi befinner oss mitt i eklipssäsongen villket gör dessa dagar jättehäftiga och de leder upp till fullmånen den 21/1 som också är medför en förmörkelse.  Som alltid är medför förmörkelser förändringar och riktiga utmaningar och då vill vi alla komma välförberedda. Så använd de kommande två veckorna efter bästa förmåga.

Om du vill utnyttja tillfället på bästa sätt: Gör en månmeditation och släpp medvetet den energi som är förknippad med det förflutna. Visualisera sedan dig själv när du ser dig lyckas med det nya som du önskar dig.

Som vanligt! Kolla i vilket hus nymånen infaller för dig! Det kan ge dig en hint om vad du bör satsa på under den kommande månvarvet.

Nymåneritual