Produktion av Online kursen i astrologi..

 

Ett generellt tips till er alla när ni väljer terapeuter. Anlita gärna  Jungfrun då du ska göra pilliga arbeten där noggrannhet är viktigt. Du kommer garanterat att bli nöjd.

Ja, som den vakna läsaren kanske redan har lagt märke till så gick Merkurius in i Vädurens tecken idag. Jag är så tacksam över det!

Nu är vi nämligen igång med skapandet av de nya astrologiska onlinekurserna – och då känns det verkligen mer än toppen att ha smarta Merkurius vid sin sida.  Ja, det gäller att ha huvudet på skaft när man ska skriva en astrologikurs i ett nytt format.

Men glädjen tar inte slut där! Imorgon kliver även Venus in Väduren  så lagom till självaste inspelningsdagen har jag både vackra Venus och smarta Merkurius vid min sida!

Förhoppningsvis är jag då både vältalig och vacker vid själva inspelningstillfället som är imorgon. Ha, ha.. Hoppas ni förstår min humor här.. Jag är rejält nervös kan jag berätta.

Igår var jag hos jätteduktiga Jungfrun, Sara Ambjörnsson på ”Spa by Us” på Riddargatan, Stockholm som hjälpte skönhetens gudinna Venus lite på traven. 😍 Tänk att det gör sådan skillnad vem man går till! Jag fick jättefina ögonfransar som jag är supernöjd med. 101 st nya fransar på vart öga. Det är så snyggt!!

Sara berättade föresten att hennes Lejonpappa som tidigare varit stor skeptiker till astrologi nu har börjat läsa valda delar av min blogg som Sara mailat honom! 😀 Så, för inte länge sedan så hade denne Lejonherre inlett ett personalmöte på det bilföretag där han är chef med att läsa högt ifrån astrobloggen! Är inte det underbart! Jag blev så glad och rörd av att höra det! Stor kram till Lejonpappan från Margareta och Astrobloggen. ❤️