Venus och Merkurius

 

Venus och Merkurius har rört sig igenom Vädurens tecken under gångna veckan. Ja de kommer att vara kvar där i ytterligare en tid till.  Jag är så tacksam för det (eftersom jag har flera planeter i tecknet själv).

Venus symboliserar ju bland annat kul, kreativitet och skapande. Merkurius står för kommunikation så det har varit toppen att få den kosmiska hjälpen. Hela veckan har jag och produktionsteamet jobbat stenhårt med skapandet av onlinekurserna i Astrologi. Det är jätteroligt och har gått över förväntan bra med både bild och text och jag tror minsann att vi har fått till det!

Jag är så glad att jag gjorde produktionen tillsammans med Bonnier. Det är jättehäftigt och lärorikt att jobba med riktiga proffs. Det finns inte en chans att jag kommit såhär långt i förverkligandet av mina idéer annars.  (Ni som känner mig väl vet hur många år jag snackat om detta utan att komma någon vart). Nu återstår bara några veckors bearbetning av texter och filmmaterial men snart så.. Simsalabim! 

Senast april är kursen färdig och publicerad! Det är en grundkurs i astrologi som innehåller många små korta filmer, textavsnitt och webinars. Förhoppningen är att kursen ska bli till glädje för många människor. Det är fantastiskt att nå ut till så många på en gång och kunna interagera och hålla kontakten.