Resultatet av fullmånen/eklipsen?

 

Alexander Lopez bild

Ja, gott folk – nu är vi på andra sidan fullmånen & förmörkelsen. Jag hade satt klockan på väckning för att kunna delta i en fullmånebön med OPA. Dessvärre somnade jag om så jag missade själva eklipsen. Fy.. Jag skäms lite när jag skriver dessa rader för ett liknande skådespel kommer vi inte att få se på många år nu.

Jag har dock sett helt fantastiska foton av fullmånen på nätet. Ett sådant fantastiskt skådespel!

Ni är så välkomna att dela med er av era fotografier. Skicka in till bloggen om ni vill ha dem publicerade.

Vad gav detta världen? Chile fick jordbävning, Sverige en regering..

Berätta vad mer ni lade märke till under fullmånen – i världen eller  era personliga erfarenheter. Hur kändes fullmånen/eklipsen för er? Positiv, negativ, glad, rolig eller? Skriv och berätta om era personliga erfarenheter.

Jag var själv på högvarv i flera dygn före, under och efter.. Jättepigg, sov för lite, massor som jag skulle hinna med. Skriva horoskop och hinna bli klar inför resan. (Jag befinner mig i skrivande stund i Mexico för att delta i en astro/yoga/healing/andlig utveckling/shaman- resort. Hoppas kunna blogga därifrån och visa er lite av vad som händer).