Svenska Organisationen för Professionell Astrologi

 

maxresdefault (4)
Är du intresserad av astrologi?

I skrivande stund är en handfull entusiastiska själar är färd med att skapa en ideell astrologisk förening.  Vi hoppas att den ska bli en rikstäckande svensk astrologiförening och branschorganisation. Svenska Organisationen för Professionell Astrologi

Syftet med att gå samman är att främja, utveckla och stödja astrologin i Sverige.

Det första målet är att få ihop en tillräckligt stor grupp intresserade så att vi kan hålla ett möte i februari 2019 i Stockholm. Detta första mötet ska bestå av ett astrologiskt föredrag, öppet samtal och fikastund.

Vill du vara med?

Vi vill förstås ha alla sorters medlemmar – åhörare, aktiva och proffs. Vi välkomnar alla som själva vill vara med på ett hörn eller aktiv i vår grupp. Vill du själv hålla föredrag och kurser?

  • Nybörjare? Vi erbjuder kurser och föreläsningar.
  • Redan duktig? Vi hoppas erbjuda högklassiga föredrag med internationella lärare.
  • Astrolog? – OPA är en internationell branschorganisation för professionella astrologer.

Planen är att vi ska hålla 7 – 8  möten per år någonstans i Stockholm.

37514696744_1800db8e50_n

Slutmålet är att här i Sverige kunna utbilda och certifiera astrologer enligt en internationell standard. Bjuda in svenska och utländska lärare och föredragshållare. Att kunna hålla internationella konferenser här i Sverige.

OPA finns representerade i de flesta europeiska länder – men också i alla världsdelar. Moderorganisationen finns i USA. OPA har satelliter i Norge och Finland och tanken är ett nära samarbete med de länderna.

Fram till sommaren 2019 är jag, Margareta Hedin, utsedd att vara OPA’s svenska satellit och mitt uppdrag är att få igång astrologin Sverige.

Låter detta intressant? Maila mig till: margareta.isis@gmail.com

observatory