United Astrology Conference 2018

Jag befinner mig i astrologhimlen – och konferensen är en hyllning till himmel och jord. Naturligtvis är det en anspelning på Uranus nya position i Oxen.

Nå, nu är jag alltså här – på det som just nu är den mest spännande platsen jag kan tänka mig. Nyss lyssnade jag på ”The Great Debate” där man ställde sig frågan om förutsägelser dödar astrologin.. Intressanta frågor kom upp och i expertpanelen satt bland annat Steven Forrest, Chris Brennan, Rick Levine mfl. OH – om man inte är galen i kändisar förr  – så blir man det nu. Här finns möjlighet till att hänga med författarna till alla böcker jag läst sedan jag började plugga astrologi i ungdomen.

Imorgon börjar konferensen på riktigt. Det är så spännande! Bara att vara i den här miljön och mingla runt är helt underbart.

Det är dock verkligen svåra val jag ställs inför. Under från morgon till kväll, under hela sex dagar kommer mer än 200 toppastrologer att hålla föredrag här vilket innebär att det finns ca 14 pågående föredrag samtidigt och det gäller att välja. Jag blir galen! Jag hade att välja på om jag skulle lyssna på Robert Hand eller Steven Forrest! Bägge är väldigt gamla så det är inte säkert att chansen att lyssna på dem återkommer. Jag valde till slut Steven – helt enkelt för att han är en vänligare person och som evolutionär astrolog står han mitt hjärta närmare.