Venus i Tvillingarna

 

Venus i Tvillingarna

Vackra Venus, partyplaneten, skönheten och kärlekens planet skiftar tecken och träder under natten till söndag 9/6  in i Tvillingarnas tecken och där blir gudinnan kvar tills den 3/7.

Oh! Nu får vi en ännu gladare och öppnare stämning så passa på att njuta av livet! Det är en utåtriktad, social känsla som fyller våra sinnen och nu kan vi välkomna nya kontakter. Prat, skratt och massor med kommunikation att vänta.

⭐️ Har du personliga planeter i tecknet?

Ni som har Solen, Månen , Venus, Mars eller ascendenten i Tvillingarna kommer att leva livets glada dagar ett tag framåt. Det minsta ni kan förvänta er är att känna att saker och ting lossnar för er. Allt blir roligare, glittrigare och livet kan också erbjuda en nypa ren och skär tur. Inte sällan sammanfaller en Venustransit med att allehanda underbara ting händer. Som en förälskelse eller att man möter sitt livs sanna kärlek. Venus som också kallas den lilla välgöraren kan absolut ha ett finger med i spelet när gynnsamma kontrakt skrivs osv.

Kreativitet, skönhet och skapande gynnas också. Nu drar ni till er sympati och uppskattning ifrån ALLA – ung som gammal, man som kvinna. Du kommer helt enkelt att upplevas extra charmig, snygg och underbar ett tag fram över.

⭐️ Är du född med Venus i Tvillingarna?

Då kan du vara en lekfull, lättsam människa som älskar förändring, nyheter, fart och fläkt.
Men eftersom Tvillingarna är ett föränderligt tecken, det finns också en tendens till rastlöshet och hos dig. Du gillar när det händer saker hela tiden och är rädd för att fastna i tristess och rutin. Det måste vara spännande, intressant eller åtminstone utvecklande för att du ska kunna hålla ditt intresse kvar för någonting.