Venus i Väduren

 

Natten till onsdag 7/3 träder Venus – kärleken och skönhetens gudinna in i Vädurens tecken vilket förstås är underbart för Vädurarna (men kanske inte lika kul för Venus). När Gudinnan rör sig igenom tecknet färgas allt i hennes närhet av ett rosa skimmer och för en tid är livet fantastiskt.

Här i Väduren uttrycker sig Venus hett, spontant. Nu spritter känslorna i kroppen igen och vi vaknar till och vill något både i livet och i kärleken. Plötsligen blir flirten en spännande lek.

Vi vill ut i livet, vill uppleva och känslomässigt kan vi vara lite djärvare, lite modigare och gladare än annars så se fram emot en period av dynamiska relationer när det händer något.

Venus styr även de sköna konsterna så ni dom sysslar med konst, musik, dans, bild, text, design eller annat kreativt skapande kommer också att kunna hitta sin inre kraft och motivation nu.

Alla påverkas av denna sprakande energi men du som är född med Solen, Månen, Ascendenten, Mars eller Venus i Väduren kommer att känna av det positiva flödet väldigt starkt. Det är bara en gång om året som Venus befinner sig i ditt tecken så passa på och njut. Det här kan vara tiden som årets romans startar. När du attraherar till dig precis vad du själv vill. Wow!

 Om du själv är född med Venus i Väduren:

Rihanna har venus i väduren

Kvinnor som är födda med Venus i Väduren gillar att använda sina kvinnliga attribut, vara lite kaxiga och utmanande. De vill gärna vara lite coolare ut än andra. Det ska absolut inte vara alldagligt! Får i Ulvakläder kanske? Tänk arketyp Krigarprinsessa så är du rätt. Det här är en rak, självständig tjej som gillar att leva livet medan det pågår och står inte och väntar på att någon ska fixa saker för henne. Vad som än händer vill hon inte se sig själv i en svag eller ynklig roll. Själv göra.. det är hennes paroll!

Män som är födda med Venus i Väduren gillar självständiga, spännande kvinnor med extra ALLT. Satsar du på en sådan dam behöver du inte ha en långtråkig stund mer.