Venus vänder direkt

 

giove-retrogrado-850x520 (1)

❤️ Venus bana vänder direkt den 25/6.  

Venus har sannerligen varit med om några äventyrliga månader allt sedan den 3 april när hon först trädde in i Tvillingarna. 13/5 vände hon retrograd och började backa igenom Tvillingarna. Efter mer än 40 dagar av ifrågasättande av sanningen, ifrågasättande av våra relationer, vad vi står för och vad som verkligen betyder något för oss vänder så Venus direkt i Tvillingarna igen torsdagen den 25/6. OK! Nu är det i alla fall över och lite lättsammare energier väntas.

Ok.. vi ska visserligen igenom skuggzonen så helt färdig är inte processen för än den 29/7.

🧡 Venus går direkt i Tvillingarna

Vart än hon drar fram bidrar hon med attraktion, skönhet, pengar och nya chanser. Livet blir helt enkelt härligare och lättare att leva i hennes närhet. Venus kan även vara djup för hon representerar våra sinnen. Hon är doften, smaken, känseln, hörseln och hon vet att uppskatta det vackra inom konst, musik, mode och designen exempelvis för hon personifierar allt detta och mycket annat.  Men mest omtalad är hon förstås främst som zodiakens babe som förtrollar, förför och får oss att bli kära. Hon är kärleksgudinnan. Oh! Nu får vi en ännu gladare och öppnare stämning så passa på att njuta av livet! Det är en utåtriktad, social känsla som fyller våra sinnen och nu kan vi välkomna nya kontakter. Prat, skratt och massor med kommunikation att vänta.

💛 Har du personliga planeter i tecknet?

Ni som har Solen, Månen, Venus, Mars eller ascendenten i Tvillingarna kommer att leva livets glada dagar ett tag framåt. Det minsta ni kan förvänta er är att känna att saker och ting lossnar för er. Allt blir roligare, glittrigare och livet kan också erbjuda en nypa ren och skär tur. Inte sällan sammanfaller en Venustransit med att allehanda underbara ting händer. Som en förälskelse eller att man möter sitt livs sanna kärlek. Venus som också kallas den lilla välgöraren kan absolut ha ett finger med i spelet när gynnsamma kontrakt skrivs osv. Kreativitet, skönhet och skapande gynnas också. Nu drar ni till er sympati och uppskattning ifrån ALLA – ung som gammal, man som kvinna. Du kommer helt enkelt att upplevas extra charmig, snygg och underbar ett tag fram över.

💜 Är du född med Venus i Tvillingarna?

Då kan du vara en lekfull, lättsam människa som älskar förändring, nyheter, fart och fläkt.
Men eftersom Tvillingarna är ett föränderligt tecken, det finns också en tendens till rastlöshet och hos dig. Du gillar när det händer saker hela tiden och är rädd för att fastna i tristess och rutin. Det måste vara spännande, intressant eller åtminstone utvecklande för att du ska kunna hålla ditt intresse kvar för någonting.