Årshoroskop Skytten 2019

♐️ Skytten

I november gick din styrande planet Jupiter in i ditt tecken, och när en planet befinner i sitt hemtecken, får den extra stark kraft och finner sitt allra vackraste uttryck. Det här är möjligheternas år, en tid när du kan få det du eftersträvar, när livet visar sig ifrån sin allra mest generösa sida.

Så om det är någon gång jag känner att jag måste ta i med skärpa och verkligen anmana dig att önska in, att ansöka om saker, våga sig utanför din komfortzon och vara fri, tänka stort – så är det nu.

Magiska mirakelgöraren Jupiter är kvar i tecknet ända fram till 2/12. Detta är möjligheternas år och utvecklas du enormt och tar förhoppningsvis stora steg uppåt och framåt. Livet blir större, färgrikare och härligare nu. Det är tolv år sedan han var här. Det är ren och skär tur med i bilden här.

Under stora delar av året kommer Jupiter att vara kopplad till Neptunus igenom en kvadratur. Det kan bland annat bidra till idealistiskt tänkande och till andlig utveckling.

Men året erbjuder förstås en väldig massa annat också. Årets två första månader är oerhört spännande, eldiga och dynamiska. Vi har en sådan säsong också under juli månad också – när vi precis som i början av året har förmörkelsesäsong och heta Mars involverad i skeendena.

⭐️ Årshoroskop kärlek

Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor. Neptunus närvaro under året kopplar upp dig mot dina drömmar och Jupiter ger dig möjligheten, turen och mod att förverkliga. Generellt är detta ett underbart år för kärlek och äventyr. När det kommer till dig och kärlek är det viktigt att du specificera dina drömmar avsikter, önskningar och mål nogsamt så att det är den person du vill ha du attraherar till dig.

Det här skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda och du får allt du vill ha. Vet du vad vill du ha?  Kanske tror du att du vill ha kärleken i form av en fast partner men står kort senare på en internationell flygplats med biljetter i handen till ett exotiskt resmål långt borta – och partnern, oj – visst inte med på resan? Juni och nov är bästa kärleksmånaderna.

⭐️ Årshoroskop karriär:

Jan – nov ökar ditt självförtroende du är redo att ta nästa steg yrkesmässigt. Förbered såväl CV:n som garderoben så att du är redo att kliva ut i framgången. Trots att lyckas planet är på din sida kommer det krävas att du är aktivt söker chanser och grabbar tag i möjligheterna när de fladdrar förbi.

Tro på mirakler och ta chanserna som erbjuds på allvar. Det är nu eller aldrig och du bör inte tveka att ta steget som du så länge funderat på. Ett genombrott kan håll dig framme. Under årets sista månad glider Jupiter in i ditt andra hus och det nu bör den ekonomiska utvecklingen vara synlig på kontot.  Januari och juli innehåller instabilitet och är inte lika bra som övriga året att ta chanser eller pröva jobb.

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.